Baggensgatan 9
111 31 STOCKHOLM
T-bana: Gamla Stan
Måndag – torsdag 8:30 – 16:30
Fredag 8:30 – 16:00

Brottsoffer

Brottsoffer

Har du blivit utsatt för brott? Om så är fallet så finns vi; erfarna jurister och advokater som kan se till så att dina intressen tillvaratas.

Låt oss ta ett exempel; om det är så att du har blivit utsatt för ett våldsbrott har du oftast rätt till ett målsägandebiträde, dvs en egen advokat eller jurist som ska vara ditt stöd under utredningen och rättegången, och som kan hjälpa dig att kräva skadestånd av gärningsmannen. Ett målsägarbiträde ska också tillvarata dina intressen i en utredning som görs av polisen.

Vi är erfarna som målsägarbiträde och kan stötta dig genom ett brottsmål i Stockholm. Blir det rättegång, vägleder vi dig. Då ser vi till så att du får veta allt som du kan behöva för att kunna fatta rätt beslut.

Alla advokater och jurister på Stockholms Advokatbyrå tar uppdrag som målsägarbiträde.

Ring oss om du har blivit utsatt för brott, så ser vi till att du får ett målsägarbiträde redan i början av utredningen. Då kan vi ge dig stöd och information genom hela utredningen och vi  kan också följa med dig på förhör. Vi dokumenterar dina skador och kostnader och tar in de handlingar som behövs för att beräkna ditt skadestånd.