Baggensgatan 9
111 31 STOCKHOLM
T-bana: Gamla Stan
Måndag – torsdag 8:30 – 16:30
Fredag 8:30 – 16:00

FAMILJERÄTT

Stockholms Advokatbyrå > FAMILJERÄTT

Vi svarar på alla frågor om familjerätt i Stockholm

 

Familjerätt är ett rättsområde som innefattar  frågor om äktenskap och samboende, samt förhållandet mellan föräldrar och barn. Om du behöver en duktig jurist eller advokat i något fall som rör skilsmässa i Stockholm, eller bodelning i Stockholm eller vårdnadstvist i Stockholm är vi som är erfarna jurister och advokater på Stockholms Advokatbyrå redo att bistå dig med råd och stöd i sådana fall.

 

Skulle en oenighet i vårdnad om barn, bodelning eller leda till en rättslig prövning ser vi till så att du är beredd på en sådan och stöttar dig genom hela processen. Skulle tvisten leda till rättegång, guidar vi dig rätt så att du kan fatta kloka och rätt beslut. Vår långa erfarenhet har gjort oss till ofta anlitade advokater. Vi tillvaratar alltid våra klienters intressen.

Är det så att ni ska ingå äktenskap, eller bara har frågor om samboskap går det också att anlita oss, för till exempel äktenskapsförord eller liknande. Av oss får ni vägledning i alla slags frågor som gäller äktenskap och samboskap, och även om arvsfrågor. Våra familjerelationer ser mer annorlunda ut nu än för 30 år sedan, vilket leder till att det inte längre än självklart vem som ärver och hur en arvsordning ser ut. Anlitar ni oss ser vi till så ni får så mycket kunskap som ni behöver för att kunna fatta rätt beslut.

 

Ta kontakt med oss för alla slags frågor gällande familjerätt i Stockholm!

Inom familjerätt arbetar vi med följande:

RING OSS FÖR EN KOSTNADSFRI RÅDGIVNING