Baggensgatan 9
111 31 STOCKHOLM
T-bana: Gamla Stan
Måndag – torsdag 8:30 – 16:30
Fredag 8:30 – 16:00

MIGRATIONSRÄTT

Stockholms Advokatbyrå > MIGRATIONSRÄTT

UPPEHÅLLSTILLSTÅND OCH ARBETSTILLSTÅND

 

På Stockholms Advokatbyrå har vi en lång och gedigen erfarenhet av ärenden rörande uppehållstillstånd och arbetstillstånd. Vi vet vad som krävs för att få bifall till en ansökan och kommer att hjälpa dig samla in den nödvändiga utredningen i ditt ärende. Vi hjälper även till i ärenden rörande svenskt medborgarskap och prövning av förvarsbeslut.

 

Att söka asyl är en mänsklig rättighet och tillämpas i alla demokratier. Är det så att du behöver en jurist eller advokat och vill få till exempel ett avslag om uppehållstillstånd och behöver en duktig jurist eller advokat som är kunnig om migrationsrätt i Stockholm är du välkommen att anlita oss. Har du frågor om arbetstillstånd? Vi kan svara på dina frågor om vad som gäller för att få arbetstillstånd eller uppehållstillstånd – ofta har de med varandra att göra.

 

Om det är så att ditt fall ska tas upp i migrationsdomstol så kan vi bistå och vägleda dig genom det som händer i sådana fall. Med vår långa erfarenhet och kunskap om migrationsrätt, kan vi hjälpa och stötta dig genom den process som det innebär att söka uppehållstillstånd eller arbetstillstånd i Sverige.