Baggensgatan 9
111 31 STOCKHOLM
T-bana: Gamla Stan
Måndag – torsdag 8:30 – 16:30
Fredag 8:30 – 16:00

BROTTMÅL

Anlita oss vid brottmål i Stockholm

 

Söker du en advokat för något brottmål i Stockholm? Brottmål är alla de mål som berör alla typer av brottsliga handlingar. Skulle det vara så att du är inblandad i ett brottmål kan vi hjälpa dig genom att vara din försvarsadvokat eller ditt målsägandebiträde. På Stockholms Advokatbyrå är vi flera advokater och jurister som är specialiserade inom olika typer av brottmål.

 

Vi är kunniga gällande olika brottmål och kan guida dig rätt och våra kunniga advokater i Stockholm ser till att tillvarata och skydda dina rättigheter i ett brottmål. Tack vare vår kompetens kan du känna dig trygg med att vi står vid din sida och har vårt fokus på att försvara dig på bästa sätt. Anlitar du oss vägleder vi dig rätt och ser till så att du får information som är viktig för ditt försvar.

 

Om det är möjligt bör du kontakta oss redan innan det första polisförhöret äger rum. Då kan vi tillsammans gå igenom vad som hänt och vad som är viktigt att lyfta fram i kommande förhör och fortsatt utredning. Om utredningen så småningom leder till åtal och rättegång så ser vi till att du kommer till domstolen väl förberedd på vad som händer där. Själva är vi pålästa till tänderna.

Med Stockholms Advokatbyrå är du alltid trygg!